Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres harcsakockák salátával

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 3 ek liszt
  • 1 kk só
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 1 tk Garammassala fűszerkeverék
  • fűszerpaprika (ízlés szerint)
  • 1 csomag salátakeverék
  • 1 db citrom
  • 50 dkg harcsafilé
  • étolaj

Elkészítés

  1. A lisztbe belekeverjük a fűszereket. A harcsát felkockázzuk, majd megforgatjuk a fűszeres lisztben. Forró olajban ropogósra sütjük.
  2. A salátakeveréket megmossuk, lecsepegtetjük, majd tálra rakjuk. A fűszeres harcsaropogóssal tálaljuk. Citromkarikával díszítjük, és a levével meglocsoljuk az egészet.

MÉTERES KALÁCSTORTA 

HARCSATEPERTŐ HÁZILAG 

Ezek is érdekelhetnek