A lisztet, a darált diót, a porcukrot, a sütőport és a fűszereket összekeverjük, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a finomra reszelt répát, a reszelt citromhéjat, a tojást és alaposan összegyúrjuk. (Ha nem állna össze a tészta adjunk hozzá kevés vizet.) Átlátszó fóliába csomagoljuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát enyhén lisztezett felületen kb 3 mm- es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsa szaggatóval ( kb 5 cm ) kiszaggatjuk. A maradékot ismét összegyúrjuk és kiszaggatjuk.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 180 fokra melegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A kekszeket baracklekvárral összeragasztjuk, a tetejét pedig vízgőz felett megolvasztott csokoládéval díszítjük.