Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres csirkeszárnyak édes csili mártással

MME MME
40 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • A fűszeres csirkeszárnyakhoz:
  • 3 db tojás
  • bors
  • Norbi Update panírmorzsa
  • őrölt chili
  • 80 dkg csirkeszárny tisztítva
  • Update Norbi liszt panírozáshoz
  • olaj sütéshez
  • A mártáshoz:
  • 3 dkg erőspaprika-krém
  • 5 ek Norbi Update ketchup
  • Norbi Update folyékony édesítőszer
  • 1 db citrom leve
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A fűszeres csirkeszárnyakhoz először a tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk. Az Update morzsát összekeverjük borssal és szárított chilivel. A csirkeszárnyakat lisztbe, a felvert tojásba, majd a fűszeres morzsába forgatjuk, és előmelegített olajban aranybarnára sütjük.
  2. Az öntethez az erőspaprika-krémet összekeverjük az Update ketchuppal, pár csepp Update folyékony édesítőszerrel és a citrom kifacsart levével.
  3. Friss, leveles salátával és fejenként 5 dkg grillezett kukoricával tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek