Előkészítés: A grillt előkészítjük. A szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: A szárnyakat tálba tesszük, ráöntjük az olajat, és megszórjuk ételízesítővel. Alaposan összekeverjük. A grillrácson, többször megforgatva 15 percig sütjük. 2. Közben elkészítjük a szószt: a fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, összekeverjük a ketchup-pal, az ecettel, a citromlével, a cukorral, a mézzel, és sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A szósz egyharmadát ecset segítségével a szárnyakra kenjük, majd megismételjük, ha már fényesek a szárnyak. A húst tányérokra szedjük, salátával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre