Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban, beletesszük a 3 cm-es kockákra vágott csirkehúst, sózzuk, borsozzuk, 1 órát pihentetjük.
Közben összekeverjük a salátához valókat egy másik tálban, ízesítjük, félretesszük.
A csirkehúst kivesszük a marinádból, pálcikára húzzuk. Anarancsot meghámozzuk, karikákra vágjuk, 1 evőkanál mézzel finoman összeforgatjuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, és a csirkenyársakat - időnként megforgatva - pirosra sütjük, majd a narancsszeleteket is 2-3 per alatt átforrósítjuk a serpenyőben.
A fűszeres csirkenyársakat a frissítő salátával és a mézes sült naranccsal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre