Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres csirkemell spárgás zöldborsóval

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, szeleteket vágunk belőle. Kiklopfoljuk őket. Sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük a szeleteket egy kevés csilipehellyel.
  2. Felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a hússzeletek minden oldalát. Lefedjük és fedő alatt puhára pároljuk. Végül levesszük a fedőt, és az egészet aranyszínűre pirítjuk.
  3. A spárgát megmossuk, a fás végeket levágjuk. A szálakat kisebb darabokra vágjuk, majd forrásban lévő sós vízben 3-4 perc alatt roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Megfonnyasztjuk a felforrósított vajon.
  4. Hozzáadjuk a borsót, megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáforgatjuk a spárgát és a menta lecsipkedett leveleit. A hús mellé tálaljuk.

SPÁRGÁS-SAJTOS CSIRKEMELLSZELET>>> 

SPÁRGALEVES PIRÍTOTT BACONNAL>>> 

ROSTON SÜLT CSIRKEMELL RIZOTTÓVAL ÉS SPÁRGÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek