Elkészítés: A megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a megtisztított apróra vágott fokhagymával összekeverjük.
A csirkedarabokat egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben. Kivajazott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat, a maradék fűszeres lisztet pedig egyenletesen a tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a megtisztított vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot, és az olajjal elkevert tejföllel lelocsoljuk.
A tepsire alufóliát borítunk, és előmelegített forró sütőben közepes lángon 50 percig sütjük, majd a tetejét kicsit megpirítjuk.
Sült burgonya, párolt rizs és vajas zöldség egyformán illik mellé.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre