Elkészítés: A fűszereket és a zúzott fokhagymát összekeverem a liszttel. A tepsit kiolajozom, majd a fűszeres lisztben megforgatom a csirkecombokat. A tepsibe helyezem, kb. 20 percet hagyom állni. Tetejére szeletelem a vöröshagymákat, és a maradék fűszeres lisztet a tetejére szórom.
Meglocsolom bőven a tejföllel, a tetejére reszelem a sajtot.
Alufóliával letakarom, és sütőben kb. 1 órát sütöm. A fóliát levéve kis színt adok neki.
Köretnek burgonyapürét és rizst adok. Nagyon finom vörösboros aszalt szilvával vagy rumos szilvakompóttal.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre