Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres báránykotlett

MME MME
30 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A báránykotlettet előkészítjük, bordacsontra vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, a finomra vágott rozmringgal és kakukkfűvel, hirtelen rostlapon megpirítjuk, majd sütőben 6 percig tovább sütjük.

Felhevített étolajban a kockára vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, majd belehelyezzük a szeletelt rókagombát, a zöldborsót és a félbevágott koktélparadicsomot. Hirtelen összepirítjuk, ízesítjük.

A paradicsomlevet felforraljuk a szeletelt angolzellerrel, 10 percig főzzük.

Tálaláskor a rozéra sült báránykotlett mellé helyezzük a ragut, majd paradicsomszósszal lefényezzük.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek