Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstös-cukkinis csirkeragu

120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A mellet felkockázzuk, füst ízű fűszersóval ízesítjük, és 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk.

A cukkinit megpucoljuk, felkockázzuk és gyros fűszerkeverékkel ízesítjük, 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk. A húst és a cukkinit is pácoljuk 1 órát.

Hőálló tálba tesszük a húst és a cukkinit, összeforgatjuk, és közepes hőmérsékleten lefedve sütjük. Kb. fél óra elteltével, ha már puhák, a tejfölt összekeverjük a liszttel, belereszeljük a füstölt sajtot, kicsi füstös fűszersót teszünk bele, és a húshoz keverjük.

Sült krumplival vagy párolt rizzsel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek