Elkészítés: A mellet felkockázzuk, füst ízű fűszersóval ízesítjük, és 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk.
A cukkinit megpucoljuk, felkockázzuk és gyros fűszerkeverékkel ízesítjük, 1 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk. A húst és a cukkinit is pácoljuk 1 órát.
Hőálló tálba tesszük a húst és a cukkinit, összeforgatjuk, és közepes hőmérsékleten lefedve sütjük. Kb. fél óra elteltével, ha már puhák, a tejfölt összekeverjük a liszttel, belereszeljük a füstölt sajtot, kicsi füstös fűszersót teszünk bele, és a húshoz keverjük.
Sült krumplival vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre