Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt sajtos-tejszínes csirkecomb füstölt szalonnával

MME MME
3.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Mielőtt hozzálátok az előkészítéshez, bekapcsolom a sütőt.
A tepsit kikenem egy kis olajjal, erre fektetem a combfiléket.
A tejszínt összekeverem a reszelt füstöltsajttal és a kockára vágott füstölt szalonnával, ráborítom a húsra, és betolom a sütőbe. Kb. 30-35 perc alatt puhára sül. Sózni nem kell, mert a szalonnától ill. a sajttól elég sós lesz. Ízlés szerint tálalható burgonyával, rízzsel.

Megjegyzés

Csontos combból is készíthető természetesen! Nagyon egyszerűen elkészíthető étel, egy gyors hétköznapi vacsorára tökéletes. - MME

Ezek is érdekelhetnek