Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, a 2 fél szeletet középen óvatosan bevágjuk és kihajtjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük őket egyszer feta sajttal, egyszer pedig a füstölt sajttal és a sonkával. Ráhajtjuk a hús másik felét, fogpiszkálóval megtűzzük, a tetejét is megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, rozmaringgal.

Egy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a csirkemelleket, a megtisztított, sóval, borssal fűszerezett gombát, egy picit meglocsoljuk olajjal. Betakarjuk alufóliával, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 20 percig így sütjük, majd további 15 percig fólia nélkül, amíg szép piros nem lesz a teteje.

Megjegyzés

A receptet és a fotót P.
- p.amelie

Ezek is érdekelhetnek

Friss