Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt lazacos-gombás gnocchi

4/5
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A gnocchit főzzük ki a csomagoláson található utasítás szerint.

2. A megtisztított, felvágott gombát kb. 5 percig pirítsuk kevés olajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott lazacot, és pirítsuk tovább.

3.Picit sózzuk, szórjuk rá a petrezselymet és facsarjuk rá a citrom levét, majd adjuk hozzá a tejszínt.

4. Végezetül a kifőtt gnocchit öntsük hozzá, keverjük jól össze.

5.Tálaláskor 1-2 citromkarikát helyezzünk rá.

Az eredeti recept tagliatelle tésztával írja. Szerintem gnocchival laktatóbb.

Ezek is érdekelhetnek

Friss