Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt kagylós tészta

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Megfőzzük forró, sós vízben a tésztát al dentére.

Közben az olajban eltett füstölt kagylót egy serpenyőbe öntjük (ha sima konzerves kagylót használunk, tegyünk alá egy kis olívaolajat), hozzáadjuk a felkarikázott újhagyma fehér és zöld részét, a fokhagymanyomón áttört fokhagymát és a kapribogyót is.

Miután megfőtt a tészta, leszűrjük, a kagylóhoz adjuk, összeforgatjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Semmit nem kell sokáig főzni vagy pirítani, mert a kagyló széteshet, inkább csak jól melegítsük össze!

Reszeljünk a tetejére parmezánt, és már ehetjük is! (:

Megjegyzés

Egy pohár fehérborral egyszerű, gyors és szuperfinom vacsora. - hermelinke

Ezek is érdekelhetnek