Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt hús savanyú káposztával

MME MME
2/5
75 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst a csontok mentén felvágjuk. A megtisztított almát, hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

A hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk az almát, a fokhagymát ás a savanyú káposztát, kissé átpirítjuk, majd a húst is hozzáadjuk a babérral, felöntjük a fehérborral, és lefedve pároljuk. Ha szükséges, időnként vízzel pótolhatjuk a folyadékot.

Amikor a hús megpuhult, megkóstoljuk, majd ízesítjük, ha szükséges.

Kínálhatjuk főtt burgonyával vagy kenyérrel is, tejfölt is locsolhatunk a tetejére.

Megjegyzés

Ha túl savanyú vagy sós a káposzta, víz alatt egyszer szűrőben mossuk át.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss