Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Füstölt hal salátával

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk és karikára vágjuk a burgonyát. A tojásokat is megfőzzük, megtisztítjuk, aztán cikkekre vágjuk.
  2. Az almákat megmossuk, eltávolítjuk a magházukat, a húsukat pedig vékony szeletekre vágjuk. A jégsaláta vastag ereit kivágjuk, a torzsáját eltávolítjuk, a leveleket pedig darabokra tépkedjük.
  3. A halfilé bőrét eltávolítjuk, majd a halat nagyobb darabokra vágjuk. Egy tálban összeforgatjuk a burgonyát, az almát, a tojást, és a megtisztított, feldarabolt újhagymát, aztán sózzuk, borsozzuk.
  4. Egy tálkában összekeverjük a majonézt a tejföllel és a fahéjjal, majd beleforgatjuk a jégsalátát. Elrendezzük egy tányéron, és ráhalmozzuk a tojásos-burgonyás keveréket. A haldarabokkal és néhány szál friss snidlinggel díszítve tálaljuk.

RÁNTOTT HAL CITROMOS SÜLT KRUMPLIVAL >>> 

RAKOTT HAL MÁRTÁSBAN >>> 

CUKKINIS RAKOTT HAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek