Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olcsóbban mennél fürdőbe a hétvégén? Így spórolhatsz a belépőkön

Mivel a fürdőbelépők is jóval drágábbak lettek idén, ezért érdemes figyelni és kihasználni a kedvezményeket, hiszen ezzel egy család akár több ezer forintot is spórolhat.

Először is fontos tudni, hogy a belépőjegyek hétvégén felárasak lehetnek, ezért még indulás előtt érdeklődj telefonon, vagy nézd meg a fürdő hivatalos oldalát. Ha megteheted, akkor inkább hétköznap látogass el a fürdőbe, ilyenkor ugyanis akár 10-30 százalékkal is olcsóbbak lehetnek a jegyek.

Zárás előtt olcsóbb

Ha csak délutánonként érsz rá, akkor ott vannak a kedvezményes délutáni jegyek, amelyek akár a teljes áru belépőkhöz képest 40-60 százalékkal is olcsóbbak lehetnek. A fürdők általában hétköznap zárás előtt, 16-17 órától kínálják ezt a lehetőséget, de előfordulhat az is, hogy a kedvezmény hétvégére is vonatkozik.

Pár órára is mehetsz

Amennyiben nem szeretnéd az egész napot a fürdőben tölteni, válassz olyan helyet, ahol van két-három órára szóló belépőjegy. Ügyelj arra, hogy ne lépd túl a megadott időintervallumot, ugyanis ezt követően akár minden megkezdett perc többletköltséggel járhat.

Bérlettel jobban megéri

Amennyiben rendszeres fürdőlátogató vagy, akkor érdemes beruházni egy többalkalmas, vagy egy évre szóló bérletre. Több fürdőben helyi lakosoknak kedvezményes bérletet is kínálnak.

Kérj beutalót

Sokan nem tudják, hogy kedvezményes fürdőgyógyászati kúrára lennének jogosultak, pedig a kezelések a teljes árhoz képest olcsóbban is igénybe vehetők, ha rendelkeznek szakorvosi beutalóval.

Ingyenes gyógyúszás gyermekeknek

A 18 éves kor alatti gyermekek esetén csoportos gyógyúszás is igényelhető. A kezelést az illetékes szakorvos, illetve a szakorvos javaslata alapján a gyermek háziorvosa, és bizonyos esetekben az iskolaorvos is elrendelheti.

A Metropol cikkében további hasznos tanácsokat olvashatsz a témával kapcsolatban.

Borítókép: Metropol

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss