Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olaszos paradicsomleves villámgyorsan

30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A megmosott, lecsepegtetett bazsalikom és oregánó leveleket a fokhagyma gerezdekkel, olívaolajjal egy aprítógépben pürésítjük, és a paradicsomszószhoz keverjük.
  2. A marhahúsleves-kockát belemorzsoljuk, hozzáadjuk a borsot, az őrölt szerecsendiót, az ételízesítőt, és felforraljuk.
  3. Közben a keményítőt simára keverjük egy kevés vízzel, majd felhígítjuk a maradék vízzel, és a paradicsompüréhez öntjük., és állandó keverés mellett, kis tűzön összeforraljuk. Házi készítésű metélt tésztával tálaljuk.

Megjegyzés

Ha a szószt és a tésztát már korábban elkészítettük, akkor pillanat alatt elkészül ez a leves. - ambroziandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss