Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Frankfurti leves virslivel

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A burgonyát és a répát meghámozzuk, apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és vékony csíkokra vágjuk.
  2. A burgonyát és a répát beletesszük a zöldséglevesbe, főzzük pár percig, majd hozzáadjuk a kelkáposztacsíkokat. Ne főzzük túl, maradjanak a zöldségek roppanósak. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele köménymagot.
  3. Egy merőkanál levest összeturmixolunk a kefírrel, majd visszaöntjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, és 2 perc múlva lezárjuk a hőt.

MÁZAS PULYKASZÁRNY ÉDESBURGONYÁVAL >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss