Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Francia rakott burgonya

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást és a burgonyát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, majd felkarikázva egy keverőtálba tesszük.
  2. Közben a vajból, a lisztből és a tejből besamel mártást készítünk, melyet sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezünk. A besamelhez tejfölt és 2 db tojás sárgáját keverünk. Az egészet egybeforgatjuk a burgonyával és a tojással. A felvert tojásfehérjével lazítjuk, és kivajazott, morzsázott tepsibe terítjük.
  3. Reszelt sajttal megszórjuk, és 40 perc alatt pirosra sütjük.
A TV Paprika Bede Róbert Mesterfogásai című műsorából.


A Bede Róbert Mesterfogásai július 16-tól minden hétvégén, 16:00-tól, duplarészekkel látható a TV Paprika műsorán.

Ezek is érdekelhetnek

Friss