Elkészítés: A piskóta hozzávalóit összedolgozzuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.
A tésztalapok hozzávalói kevés tejjel összegyúrjuk, majd 2 lapban kisütjük tepsi hátulján.
A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, húlni hagyjuk. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal is elkeverjük.
Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét, rátesszük a mákos piskótát, ezt is megkenjük krémmel, majd befedjük a másik tésztalappal /a krém alá kenhetünk egy kis baracklekvárt is/. A tészta tetejére is hagyunk egy kis krémet, rákenjük.
Egy lábasban a darabos diót 2 evőkanál cukorral és a margarinnal megpirítjuk, majd ha kihűlt, rányomkodjuk a krémes tészta tetejére.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre