Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1-2 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Ezután 2 cipót formálunk belőle, kinyújtjuk, és nagy gáztepsi hátán megsütjük. 2 nagy kört vágtam, és erre formáltam a 2 lapot.
A krémhez a vaníliás pudingporokat 10 dkg cukorral és 2 dl vízzel simára keverjük. Egy nagy edényben 1 liter vizet felforralunk, és ebben felfőzzük az előbbi masszát, majd beleforgatjuk a tojások keményre vert habját, amelyben már előzőleg 20 dkg porcukrot is elkevertünk.
Tovább forraljuk az egészet 3-4 percet, és forrón az alsó lapra kenjük.
Az alsó lap köré kartonpapírból vágtam keretet, melyet fóliával vontam be, és úgy öntöttem bele, simítottam el a krémet.
A karamellmázhoz a fél teáskanál instant kávét 5 evőkanál tejben feloldjuk, és 20 dkg porcukrot hozzáadva kis lángon folyamatosan kevergetjük. Ha besűrűsödik, levesszük a tűzről, és 7 dkg margarint keverünk hozzá. A másik lapot bevonjuk ezzel a mázzal, majd cikkekre vágjuk.
1/2 liter habtejszínt felverünk keményre, majd a krémre simítjuk, a habrózsákhoz és a torta bevonásához hagyunk belőle. A tetejére illesztjük a mázzal bevont tésztacikkeket, és ízlés szerint díszítjük.