Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Francia hagymaleves egyszerűen

60 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk majd felszeleteljük. A fokhagymát is megpucoljuk, összetörjük és az olajon megdinszteljük.
  2. Miután megpuhult a hagyma, a lisztet rászórjuk, gyors keverés mellett fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát, tejföllel sűrítjük és összeforraljuk.
  3. Melegen, pirított zsemlekockával vagy levesgyönggyel, reszelt sajttal tálaljuk.

A 10 LEGJOBB HAGYMALEVES A KLASSZIKUS FRANCIÁTÓL A HÚSGOMBÓCOSIG >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>> 

SAJTOS PÓRÉHAGYMALEVES 30 PERC ALATT: ELLENÁLLHATATLAN ÉS EGYSZERŰ VACSORA >>> 

Ezek is érdekelhetnek