Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Főzött, sült pogácsa

60 perc
egyszerű
olcsó
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet forráspontig melegítjük a margarinnal, hozzáadjuk a sót és a lisztet, majd addig főzzük amíg el nem válik a tészta az edény falától. Kihűtjük, majd a tojásokat egyenként elkeverjük benne és végül hozzáadjuk a sajtot is.
  2. A masszából nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk és sütőpapíros tepsibe rakosgatjuk. Tetejüket lekenjük felvert tojással, megszórhatjuk sajttal is és előmelegített sütőben 200 °C -on, kb 20 - 25 percig sütjük.

11 GYORS ÉS FINOM POGÁCSA KELESZTÉS ÉS HAJTOGATÁS NÉLKÜL! >>>

A PILLEKÖNNYŰ, A VILLÁMGYORS VAGY AZ ELRONTHATATLAN: A 11 LEGJOBB SAJTOS POGÁCSA RECEPT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss