Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Főzés nélküli barackleves

MME MME
20 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. Az őszibarack krémleves elkészítéséhez a barackokat (820 grammos) felkockázzuk, majd félretesszük.
  2. A pudingport csomómentesre keverjük a narancslével, hozzáöntjük a konzerv baracklé felét.
  3. Kikeverjük benne a tejfölt, hozzáadjuk a tejet és végül beleöntjük az összedarabolt gyümölcsöt.
  4. Hogy igazán összeérjenek az ízek, legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük. A behűtött gyömölcslevest pohárba töltve kínáljuk.

Nézzétek meg videón, hogyan készül főzés nélkül az őszibarack krémleves:

Ezek is érdekelhetnek

Friss