Mindmegette.hu
Valami baj van ezzel a konzervvel! Ha ilyet vettél, vidd vissza a boltba!
Borzalom: Sorra erőszakolta lányait a szörnyeteg apa – 18+
Sosem vagy elégedett önmagaddal? Lehet, hogy imposztor-szindrómád van!
Szanyi Tibornak bilibe lóg a keze
Krisztofer ismét szökésben – a győri fiatalembert újra keresik a rendőrök – Ön látta?
TESZT: Mennyit tudsz Márai Sándorról?
NB I: Meg kell kérdeznem a fiúkat, hogy le akarják-e zárni a szezont – Rebrov
Az Egyesült Államokban már a negyedik hullámra készülnek
Mi történik, ha lenyeled a rágót? Itt a válasz a legfontosabb kérdésre
Imádja az internet a kutyát, aki védőöltözetben kíséri gazdáját a laborba
Családdal a szabadban: indul a piknik szezon!
Meztelen nő akarta megzavarni a szertartást – videó
Recept
MME
Cikk
Déri Szilvia, Házisáfrány
Az én megboldogult nagymamám nem szeretett főzni, nem is volt túl bőséges a repertoárja, de az tény, hogy volt néhány dolog, amit még így is remekül csinált. Ilyen volt a spárgakrémlevese is.
Szponzorált tartalom
Van, akinél már gyerekkorban, és van, akinél csak felnőttként jelentkeznek először a gluténérzékenység tünetei. A diagnosztizálása nem egyszerű, de ha feltárják, helyes táplálkozással szerencsére megelőzhetőek a komolyabb problémák. Sok tévhit terjeng a gluténmentes étkezésről, most azonban összegyűjtöttük, melyeknek nem szabad bedőlni.
Recept válogatás
A spenót igazi vitaminbomba, természetes vasforrás. Bár számos jótékony hatása van, igencsak megosztó étel, sokan nem szeretik a krémes spenótfőzeléket. A spenótból nem csak főzeléket készíthetünk, feldobhatjuk vele a tésztaételeket, salátákat és még a húsokat is.
Vass Lászlóné
A krémes mindenki szereti - ráadsául ha a tölteléket megspékeljük némi fahájas almával, a tetejét pedig bevonjuk egy leheletvékony, roppanós csokiréteggel, akkor még az is kétszer vesz belőle, aki egyéként nem kifejezett rajongója a vaníliakrémes süteményeknek.
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
DÖMÖTÖR VIOLA
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Itt megtaláljátok a havonta megjelenő Fanny Konyha magazin legjobb receptjeit, és az újságban található receptekhez készült videókat!
Török Zsuzsa
A ráérős vasárnapi ebédek fénypontját jelentő hagyományos húsleves marhából az igazi. Nem hiányozhat belőle a velős csont, a sok zöldség és a tészta, továbbá legalább ennyire fontos, hogy elegendő időt szánj az elkészítésére.