A kukoricákat megtisztítjuk, majd a héj felével kibélelünk egy nagy főzőedényt. Beletesszük a megmosott kukoricákat, befedjük őket a többi héjjal, és rájuk öntünk annyi vizet, amennyi ellepi őket. Felforraljuk, és puhárafőzzük a kukoricákat a forrástól számított kb. 15 perc alatt. Hagyjuk kihűlni őket, azután egy éles késsel levágjuk a szemeket a csövekről. A fürjtojásokat keményre főzzük. Átöblítjük őket hideg vízzel, és meghámozzuk.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a kukoricakeményítővel és a sóval. Hozzákeverünk annyi sört, hogy sűrű, folyós masszát kapjunk. 20 percig pihentetjük, majd megforgatjuk benne a megmosott, nagyobb szeletekre vágott hekkfiléket. Lecsepegtetjük őket, és bő, forró olajban mindet aranybarnára sütjük.
A salátaöntethez simára keverjük az olívaolajat a kétféle mustárral, a citrom kifacsart levével, a mézzel, továbbá 1-1 csipet sóval és borssal. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A megmosott bébispenótot összeforgatjuk a kukoricaszemekkel, a fürjtojásokkal, a megmosott, kimagozott, felkockázott paprikával és egy kevés felaprított snidlinggel. A keveréket elosztjuk 4 db tálkában, és elrendezzük rajta a halszeleteket. A dresszinget külön kínáljuk mellé. Pirítós illik hozzá.