1. Sütésnél, illetve párolásnál először mindig az edényt hevítsük fel, és csak ezután tegyük bele a zsiradékot. Így még a tojás sem fog leégni!
2. A zsír melegítés közben rendszerint azért serceg, mert vizes. Tegyünk bele egy szelet kenyeret és süssük ropogósra. Ezalatt a víz elpárolog, és a zsír már nem spriccel tovább.
3. Az olaj kellemetlen fröcskölését megakadályozhatjuk, ha beleteszünk egy kevés sót.
4. Rántott hús vagy sajt sütése közben borítsunk a serpenyőre egy fém szűrőt, így távozhat a gőz, de az olaj nem fröccsen ki.
- 4 HASZNOS TIPP, HOGY IGAZÁN FINOM LEGYEN A KÁVÉ >>>
- 6 SZUPER KONYHAI TRÜKK, HA VAJJAL DOLGOZOL >>>
- 5 TUTI TIPP,HOGY VAJPUHA ÉS OMLÓS LEGYEN A HÚS >>>
- ÍGY ZSÍRTALANÍTHATOD A TÚL ZSÍROS ÉTELT: 5 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>>
- ÍGY MENTSD MEG A LEÉGETT ÉTELT: 4 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>>
- ÍGY MENTSD MEG AZ ELSÓZOTT ÉTELT - 5 SZUPER KONYHAI TRÜKK >>>