Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fordított rántott hús

45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
  • 1 kg sertéshús
  • 5 dl víz
  • 4 ek ketchup
  • 3 ek mustár
  • 5 dkg margarin
  • 1 tk ételízesítő
  • só (ízlés szerint)
  • 1 fej hagyma
  • A panírhoz:
  • zsemlemorzsa
  • tojás
  • liszt)
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, megmossuk és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután fordított sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket: előszört a morzsába forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül a lisztbe.
  2. Bő, forró olajban hirtelen kisütjük, majd tepsibe fektetjük őket. A hagymát karikákra szeleteljük, és a húsokra tesszük.
  3. A vizet, a ketchupot és a mustárt összekeverjük, hozzáadjuk az ételízesítőt és a margarint, felforraljuk, majd a húsokra öntjük.
  4. Alufólival lefedve, előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

    A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS >>> 

    RÁNTOTT HÚS ÚJRAGONDOLVA - 5 POMPÁS PANÍR, HA UNALMAS A PRÉZLIS >>>

    Még több rántott hús recept >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss