Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fordított hús

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tarját fordítva bepanírozzuk, tehát zsemlemorzsa, tojás, liszt, majd hirtelen mindkét oldalát kisütjük, és tepsibe tesszük.

A vizet a ketchuppal, a mustárral és az ételízesítővel összekeverjük. A hagymát karikára vágjuk, a hús tetejére tesszük, majd ráhelyezünk 20 dkg gombát, és ennek tetejére öntjük a mexikói keveréket, elsimítjuk.

Ráöntjük az öntetet, a tepsit alufóliával lefedjük, és sütőben kb. 30 percig pároljuk, majd a fóliát levesszük, és kissé pirosra sütjük a tetejét, nem nagyon, mert kiszárad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss