Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fordított barackos túrótorta

75 perc
rafinált
megfizethető
10 adag
Hozzávalók
  • 1 doboz barackkonzerv
  • A krémhez:
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 0,5 l tej
  • a konzerv leve
  • 12 dkg cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 50 dkg krémtúró
  • A piskótához:
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 10 dkg cukor
  • 3 dl étolaj
  • 1 csipet só

Elkészítés

  1. A tortaformába sütőpapírt teszünk és a darabolt barackokkal kirakjuk a forma alját.
  2. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a tejjel, a konzerv levével, a cukorral és a vaníliás cukorral. Kicsit hagyjuk hűlni, majd beleforgatjuk a krémtúrót is és ráöntjük a barack darabokra.
  3. A ütőporral elvegyített liszthez hozzáadjuk a tojást, a cukrot, az étolajat és a sót és jól összekeverjük, majd  ráöntjük a krémre. 180 fokon kb 40-50 percig sütjük, majd miután kihűlt, tányérra fordítva kiszedjük a formából.

15+1 BARACKOS SÜTI, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI! >>>

11 KRÉMES ÉS ÉDES BARACKOS DESSZERT SÜTÉS NÉLKÜL >>>

15 KRÉMES TÚRÓTORTA A SÜTÉS NÉLKÜLITŐL AZ EXTRA GYÜMÖLCSÖSIG >>>

Megjegyzés

Kicsit macerás, de nagyon finom! - evibaby16

Ezek is érdekelhetnek

Friss