Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Food Truck Rally, gasztrovásár és fánkok: 5 szuper program a hétvégére!

5 fantasztikus farsangbúcsúztató program február utolsó hétvégéjére. Ide menj finom falatokért és fenséges fánkokért!

I. Food Truck Rally

Február 24–26. között street food-arénává változik a fővárosi Millenáris B épülete, és 35 büfékocsi verseng jó ízekkel a Guruló Street Food Kupáért. Kabát nélkül kóstolgathatod az utcakajákat és szavazhatsz a szakmai zsűri által véleményezett versenyművekre. Garantáljuk, hogy vegaként sem maradsz éhen! A színpadi mobilkonyhában Bereznay Tamás látja vendégül a hazai gasztroszcéna neves szereplőit. Megtudhatod tőlük a hamburger és a barbecue titkát, bemutatják a hazai halakat street food-szerepben, továbbá ízelítőt adnak méregerős chilikből és ázsiai ízekből.

Részletek >>> 

II. Töltött Hold Gasztrovíkend

Pénteken 11 órától irány a fővárosi Hold utca, mert vasárnap estig téli evőhétvége lesz a Belvárosi Piacon. Egy-egy közösségi standon az ország minden részéről érkező kiváló éttermek főznek regionális ételeket, illetve vidéki termelők árusítanak helyi különlegességeket. Várnak az állandó vendéglátóhelyek és üzletek is, amelyek a megszokott kínálatuk mellett meglepetésekkel, pezsgőkkel és borokkal készülnek. A földszinten most nyitja meg a magyar konyhára építkező saját bisztróját a Bocuse d’Oron negyedik helyezett Széll Tamás és új üzletét a csülökkel csábító Haxen Market.

Részletek >>>  

Farsangfarka Fesztivál Szentendrén

A hagyományteremtő szándékkal szervezett háromnapos télűző fesztiválon kültéri dekorációk, tűzkosarak, hangulatosan terített asztalok teremtenek otthonos melegséget a Főtéren. Szombaton és vasárnap láthatsz jelmezes és fáklyás felvonulást, komédiásokat, tűzzsonglőröket és fényfestést, hallgathatsz katonazenét, csápolhatsz koncerteken és vigadhatsz az utcabálon. Pénteken megnyitja kapuit a gasztronómiai vásár, szombaton déltől malacpecsenyét süt nyárson egy neves sonkamester. Nem lesz hiány a hangulatot fokozó pálinkákból és borokból, no meg fánkokból sem!

Részletek >>>  

IX. Országos Farsangi Fánkfesztivál

Nagykanizsán idén már pénteken elkezdődnek a fesztivál szabadtéri programjai az Erzsébet téren. Szombaton a Kanizsa Plazában, a szórakoztató műsorokkal párhuzamosan zajlik a fánkosok versenye: profik és amatőrök mérkőznek meg a zsűri díjaiért helyben sütött és hozott, hagyományos és különleges, többek között speciális étrendűeknek készült finomságokkal. Lesz fánk ezerszám, egész nap tömheted magadba!

Részletek >>>  

I. Budai Farsangi Fánkfesztivál

Február 24–26. között több mint ötvenféle hagyományos és új hullámos fánk, street food, tradicionális farsangi étek és megannyi más finomság kerül terítékre az Allee Bevásárlóközpont melletti sétányon. Az ínycsiklandó gasztronómiai választékot helyszíni fánksütés, különleges borok, pálinkák, sörök és farsangi koktélok, valamint ingyenes családi programok és farsangi mulatság fűszerezik.

Részletek >>>  

JÁTÉK! NYERJ PÁROS BELÉPŐT A KONYHAKIÁLLÍTÁSRA!  >>>  

EZÉRT NE HAGYD KI A KONYHAKIÁLLÍTÁST! KONYHAI ÚJÍTÁSOK, TRENDEK, TANÁCSOK SZTÁRSÉFEKTŐL! >>>

HOL A LEGFINOMABB A FÁNK BUDAPESTEN? >>>  

GOFRIT KÓSTOLTUNK BUDAPESTEN, MEGLEPŐEN OLCSÓT IS TALÁLTUNK >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss