Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fokhagymát a tejbe keverjük, és a hússzeletekre öntjük. Tegyük a hűtőbe 1 órára, de még jobb, ha előző nap már bepácoljuk a húst.
A pulykamellszeleteket lecsepegtetjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/, annyi különbséggel, hogy panírozás előtt a morzsába keverjük a magokat. Én szezám- és lenmagot használtam, de tehetünk bele tökmagot, napraforgómagot is. Olajban pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre