Elkészítés: Én kenyérsütővel szoktam a tésztadagasztást elvégeztetni - ez nekem egy 1,5 órás program: minden hozzávalót (fűszereket ízlés szerinti mennyiségben) beleteszek a gépbe, megdagasztja és megkeleszti a tésztát. Gondolom, simán dagasztva, s kelesztve ugyanúgy működik.
Ha szépen megkelt a tészta, csípek belőle 1-1 kis adagot, és két tenyér közt kb. ujjnyi vastagságú kis stanglikat sodrok belőle, amiket szépen sorba a tepsire fektetek. Sütőpapírt szoktam alá tenni, s így amikor megsült, szépen le is csusszan a papírról. Előmelegített sütőben 180-200 fokon kb. 10 percig sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre