Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás csirkemellkoszorúk ínyenc uborkakrémmel

30 perc
mester
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: 1. A csirkemellet vágjuk fel 2 vékony szeletre.

2. Sózzuk meg vékonyan, majd dörzsöljük be 4 db zúzott fokhagymával a húsok mindkét oldalát.

3. Vágjunk 1 cm széles és kb. 15 cm hosszú csíkokat a csirkemellből.

4. 3 szálat fonjunk össze.

5. Hevítsünk serpenyőben olívaolajat és gyorsan süssük meg a fonat mindkét oldalát.

6. Vegyük ki a serpenyőből a húsfonatot, és kössük össze a két végét vagy egy zöldfűszer szárával, vagy konyhai közözővel. Hagyjuk így kihűlni. Tálalás előtt távolítsuk el a rögzítést, és a koszorúnk egyben marad.

7. Az ömlesztett sajtot tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a kaprot, 1 db zúzott fokhagymát és az apróra vágott csemege uborkákat. Keverjük jól össze.

8. A kihűlt fokhagymás csirkemellkoszorúk közepébe halmozzuk bele az uborkás krémet

9. Díszítsük zöldfűszerrel. Vendégeinket biztosan elvarázsoljuk ezzel a könnyed előétellel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss