Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fokhagymás csirkemell sajtos pennével

45 perc
egyszerű
olcsó
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk és szárazra töröljük, majd csíkokra vágjuk, megsózzuk, meghintjük borssal, bedörzsöljük áttört fokhagymával, és hagyjuk egy kicsit állni, hogy átjárják az ízek.
  2. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
  3. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd megpirítjuk benne a húst. A krémsajtot összekeverjük a forró hússal, majd hozzákeverjük a tésztákat is.

Megjegyzés

Ha zöldfűszeres krémsajtot használunk, akkor tehetünk még hozzá friss kakukkfüvet, bazsalikomot, petrezselymet vagy zöldhagymát. - Bibucska

Ezek is érdekelhetnek

Friss