Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Egy magasfalú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk, és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük ételízesítővel, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult, folyamatos kevergetés mellett lepirítjuk.
A rizst kevés zsiradékon megpirítjuk, majd dupla mennyiségű vízzel felengedjük. Beletesszük a leveskockát, sózzuk, borsozzuk, fedő alatt készre pároljuk, majd a lecsepegtetett zöldborsóval összekeverjük,és a fokhagymás csirkemellel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre