Elkészítés: A húsokat felszúrjuk, és a résekbe fokhagymadarabokat nyomunk, majd megszórjuk borssal és sóval. Tálba tesszük, meglocsoljuk olajjal, befedjük az edényt, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Felforralunk kb. 1 liter vizet, teszünk
bele sót és olajat. Folyamatosan keverve
beleöntjük a kukoricadarát, majd kis lángon főzzük 10-12 percig. Ha kész, borssal ízesíthetjük.
Egy kisebb sütőedényt kiolajozunk, beleöntjük a megfőtt puliszkát, és hagyjuk kihűlni.
A bepácolt húsokat egy nagyobb serpenyőben mindkét oldalukon pirosra sütjük. Ezt lassú tűzön végezzük, hogy majdnem teljesen átsüljenek.
Ha kihűlt a puliszka, akkor 2-3 centis darabokra felvágjuk, kiolajozott tepsibe tesszük, rászórjuk a parmezánt, a darabokra vágott paradicsomokat, és
ráhelyezzük a majdnem kész húsokat.
180 C sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre