Elkészítés: A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük. A combokat sózzuk, lisztben megforgatjuk, a szalonna zsírján elősütjük, majd tányérra tesszük. A visszamaradt zsíron megpirítjuk a paradicsompürét, beletesszük a lisztet, a zúzott fokhagymát és a 3 dl vízben feloldott húsleveskockát. Ha kell, sózzuk, majd csipet őrölt zöld borsot adunk hozzá. Jól összeforraljuk, majd ebbe tesszük vissza a combokat, és puhára pároljuk. A végén a paradicsomos levet tejföllel összeforraljuk. A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, és a csirkecombokat ezzel a körettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre