Elkészítés: A fokhagymát megtisztítom, majd apró kockákra vágom. A cseresznyepaprikákat szintén apró kockákra vágom. Ezután a fokhagymát és a paprikát egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem (kb. 7-8 perc, hogy egy kicsit ropogós maradjon).
A tésztát sós, olajos vízben készre főzöm, majd egy tésztaszűrő segítségével leszűröm. Visszaborítom a tésztát az edénybe, és újra felteszem a tűzhelyre, hozzáadom a fokhagymás paprikát, összekeverem, és kb. 1 percig még tovább melegítem, ha kell, kis olajjal meglocsolom és fűszerezem.
Tálaláskor az ízek kedvéért egy kis tejföllel meglocsolom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre