Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyj ínycsiklandó smoothie-kal! 5 egyszerű recept, amit ki kell próbálnod!

default user icon
MME
A gyümölcsökben gazdag turmixok tökéletes helyettesítői lehetnek egy -egy étkezésnek, így segítségükkel erőfeszítés nélkül fogyhatsz.
karcsúsító Zöld smoothie

Az alábbi italt kifejezetten fogyókúrázóknak állították össze a szakemberek, így kevés kalóriát (145 kcal) , viszont sok rostot tartalmaz, amely hosszú ideig eltelít. Ha egy étkezés helyettesítéseként fogyasztanád, akkor egyél hozzá 10 dkg sovány sajtot és 5 db teljes kiőrlésű krékert.

Turmixolj össze 2/3 csésze jeget, 3 evőkanál hideg vizet, egy marék spenótlevelet, 1/3 csésze megfőzött kelkáposztalevelet, 3 gerezd narancsot, 1/3 csésze szőlőt, 1/2 meghámozott körtét,1/2 banánt és 3/4 evőkanál chia magot !

3 FINOMSÁG, AMIBE EDDIG NEM TETTÉL CHIA MAGOT, PEDIG KELLENE >>> 
Okosító smoothie

Az áfonyában lévő antioxidáns, és az omega-3 zsírsavat tartalmazó kender- és lenmag segít a fogyásban, ugyanis sokáig biztosítja a jóllakottság érzését. A kendermag továbbá támogatja az idegsejtek egészségét, az áfonya pedig élesíti a memóriát.

Turmixolj össze 1 banánt, 1/4 csésze fekete áfonyát, egy marék kendermagot, ½ csésze almalét, 1 teáskanál lenmagolajat!

Cseresznyés smoothie: a jobb alvásért

Szakértők szerint a jó alvás létfontosságú a sikeres fogyókúrához, a fanyar csersznyelében pedig rengeteg, a nyugodtabb alvást elősegítő melanonin található.

Turmixolj ösze 1 csésze fanyar cseresznyelét, 1/2 banánt, 1/2 csésze szójatejet, 5 db jégkockát és 1/4 teáskanál vaníliát.

HÁZI KUBU CUKOR NÉLKÜL, MINDÖSSZE 180 FORINTBÓL! >>> 
Fáradtság elleni turmix 

Az alábbi turmixban található extra adag fehérje elősígíti az izomépítést, ráadásul megemésztése sokáig tart, és mivel kiegyenlíti a vércukorszintet, ezért ha ezt iszod sokág nem éhezel meg újra.

Turmixolj össze 1/2 érett banánt, 1/4 csésze szójatejet, 1/2 konzerv ananászt, 1/2 evőkanál fehérjeport, és 1/4 csésze epret.

TELE VAN VITAMINNAL ÉS MÉG FINOM IS: ANANÁSZOS-BANÁNOS SMOOTHIE CUKOR NÉLKÜL >>> 
A ragyogó arcbőrért

Ez a smoothie tele van A- B- C- és E-vitaminal, valamint gyulladáscsökentő és zsírégető bromelainnal, így nem csak a diétában segít, hanem megelőzi a ráncok kialakulását, csökkenti az arcbőr puffadását, sőt még a tinédzserkori akne kezelésében is segít!

Turmixolj össze 2 evőkanál ízesítetlen kókusztejet, 1 csésze mandulatejet, ½ csésze ananászt, 1/2 csésze mangót és 1/2 csésze jeget.

Smoothie-k, turmixok, jégkásák >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss