Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyisztori: Viktória 45 kilót fogyott - elárulta, hogyan!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Viktória története, aki 45 kilót fogyott.

"2019. augusztusában apukám elhunyt, és nem sokkal később elveszítettem a babámat is. Akkor lettem bánatevő. Bőségesen fogyasztottam abból, amit főztem, és nem vetettem meg a gyorskajákat sem, és édességgel vigasztaltam magam, akár késő este is" - kezdi a történetét Viktória, aki tavaly húsvétkor dönötött úgy hogy mérlegre áll: 102 kiót mutatott.

"Ennek fele se tréfa! Ezen változtatni kell! " - döntötte el. Életmódot váltott, és ezúttal nem adta fel, pedig az élet ismét feladta a leckét: párjánál agydaganatot diagnosztizáltak, aki azóta, hála istennek, jól van.

A teljes életmód-váltás úgy kezdődött, hogy elhagyta a fehér lisztet, a cukrot, a magas szénhidrát tartalmú ételeket, így a krumplit, tésztaféléket is. Sokat olvasott, keresett egészségesebb alternaatívát ezekre, így talált rá az update termékekre, amit azóta is rendszeresen fogyaszt, és imád.

 

A sport a siker kulcsa

"Korábban soha nem sportoltam, úgyhogy a  youtube-on keresgéltem, mibe is kezdhetnék. Így találtam rá Rubint Réka edzésvideóira. 102 kilósan még csak heti háromszor 10-15 perces tornákat csináltam, és az is kifárasztott. Ahogy olvadtak le a kilók, egyre többet bírtam. Ma már heti 4-5 alkalommal könnyedén végigcsinálom a 120-150 perces edzéseket is."

Ahogy egyre többet bírt, és látványosan formálódott, egyre nagyobb önbizalomra tett szert: nem csak külsőleg változott meg, hanem belsőleg is.

"Úgy mondanám: az élet nagy tanító! A családom büszke rám, végig támogattak, s ezért köszönettel tartozom nekik. Gyermekeimtől folyamatosan biztatást kaptam, lányom gyakran velem tornázik. Barátaink is drukkoltak.
Mottóm: #sohanemadomfel!" - zárja sorait Viktória.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss