Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Viktória 2 év alatt 73 kilótól szabadult meg - elárulta a titkot!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most Viktória története következik, akit egy csodaszép ruha indított el a változás útján, aminek a végefelé járva immár 73 kilóval könnyebb.

"2 és fél éve láttam egy gyönyörű ruhát, ami már 56-os méretben is kicsinek bizonyult. Betelt a pohár" - kezdi történetét Viktória, aki ekkor 138 kiló volt, és komoly egészségügyi problémákkal küzdött: magas vérnyomással, magas koleszterinszinttel, visszér- és térdféjdalommal, fülzúgással, vizesedéssel, menstruációs zavarokkal. Úgy érezte: itt az ideje a változásnak.

 

A siker kulcsa

Elkezdett szénhidrátszegényen étkezni, amiben az Update keto-applikációja nagy segítségére volt, így lemondott a hagyományos édességekről: ha rátört a nassolhatnék, kizárólag Update finomságokat fogyasztott.

A súlycsökkentés, természetesen, elképzelhetetlen rendszeres testmozgás nélkül, így az étkezése megreformálása mellett Viki ebbe is belevágott.

"Eleinte a Duci Tréningek segítették a fogyásomat, majd a Kickbox Aerobik, mára pedig Réka Alakreform tornáinak vagyok függője. Egyszerűen imádom!" - meséli, aki ma 65 kiló, és bár már kétszer beleférne a régi ruháiba, az az álma, hogy még 5 kilótól megszabaduljon.

Ezek is érdekelhetnek:

Még több inspiráló fogyássztorit találsz A MINDMEGETTE, MÉGIS FOGYOTT ROVATBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss