Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: elárulta 33 kilós fogyásának titkát Katalin

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Szűcs Katalin története, aki 33 kilótól szabadult meg.

Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Gyöngyi történetét ismerhettük meg, aki terhessége után 20 kilót dobott le. Előző héten pedig Katalint mutattuk be, aki 22 kilót fogyott mozgással és az alakreform menüvel.

Most pedig következzen Szűcs Katalin története, aki 98 kilósan elégelte meg addigi életmódját, és végül 33 kilót fogyott.

"Szia Norbi! Szűcs Katalin vagyok, és 3 évvel ezelőtt kezdtem az életmódváltást, amikor egy döbbenetes fotót találtam magamról. Eldöntöttem, hogy a lányom szalagavatóján már csinosan szeretnék megjelenni. A súlyom akkor 98 kg vagy még több is volt. Eleinte csak a cukrot, búzalisztes dolgokat iktattam ki az életemből, utána pedig a kódrendszerre figyeltem. Majd novemberben a mindenki által jól ismert Géza bácsival sikerült beszélnem, és sok mindent elmagyarázott, amit addig nem értettem. Utána pedig még tudatosabban éltem. CSAK étkezéssel a szalagavató napjára már -25 kg-nál jártam. Azután elkezdtem futni annyit, amennyi jól esett, végül az első kép készítésének 1 éves évfordulóján lett meg a - 33 kg, amit azóta próbálok megtartani. Jött vissza pár kg a covid miatt, de nem hagytam abba, hiszen ez lett az új életmódom. Persze vannak még bűnös étkezési szokásaim, amit ma már tudok korrigálni. Örök hála, amiért megmutattátok, hogyan is kell ezt csinálni. Egyél jól és legyél jól! De a legfontosabb: ha van akarat és cél, akkor lesz erőd is végigvinni!

Olvass még több inspiráló fogyástörténetet:

Ezek is érdekelhetnek