Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: elárulta 54 kilós fogyásának titkát Szilvia

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Simon Szilvia története, aki 54 kilótól szabadult meg.

Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Katalint mutattuk be, aki 22 kilót fogyott mozgással és az alakreform menüvel. Előző héten pedig Szűcs Katalint ismerhettük meg, aki 98 kilósan elégelte meg addigi életmódját, és végül 33 kilót fogyott.

Most pedig következzen Simon Szilvia sztorija, aki 133 kg volt, amikor belevágott az életmódváltásba, kitartásának köszönhetően 54 kilótól szabadult meg.

"Sziasztok! Az én történetem 2019 májusában kezdődött. Hallottam az űrhajós diétáról, utána olvastam és belevágtam. A kezdő súlyom 133 kg volt, most 78,8 kg vagyok, ami mínusz 54 kg, és még nem fejeztem be! Elhagytam a rizst, a krumplit, a fehér lisztes dolgokat, a cukrot és a nasikat. A Norbi applikáció segítségével a 40 pontos diétát követem.

Én főzök szinte minden nap. Az update termékek közül a keto kenyeret napi szinten fogyasztom. Keto liszttel sütök süteményt, a panírmorzsa is nagyon jó. Nagyon finom a müzliszelet, az update étbevonó, a Túró Rudi, a szörp.

A mozgást Norbi duci tréninggel kezdtem, mindre tornáztam. Most otthon zumbázok heti 5 alkalommal. A vérnyomáscsökkentőt teljesen elhagyhattam. Nagyon jó a közérzetem, nemrég nézték a vérképemet, az is jó lett. A másik dolog, aminek nagyon örülök, hogy a lányommal együtt fogytunk. Ő 85 kg-ról 60 kg-ra fogyott. A fiam is beállt a sorba, ő 11 kg-ot adott le tél óta. Büszke vagyok a gyerekeimre!"

Olvass még több inspiráló fogyástörténetet:

Ezek is érdekelhetnek

Friss