Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Borbála elmesélte, hogyan fogyott 13 kilót

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Nyékes Borbála története, aki 13 kilótól szabadult meg.

Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Két hete Imolát mutattuk be, aki 15 kilót fogyott mozgással és diétával. Előző héten pedig Kitti történetét ismerhettük meg, aki 25 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Nyékes Borbála sztorija, aki mozgással és diétával 13 kilótól szabadult meg.

"Kedves Norbi, Réka és az egész csapat! Fogyasom története tavaly áprilisban a karantén idején kezdődött. Elhatároztam, hogy muszáj mozogni és helyesen táplálkozni, különben hízni fogok. Két gyermek anyukája vagyok, soha nem voltam vékony, sajnos hízékony alkat vagyok. Tavaly 82 kiló voltam, mára sikerült 13 kilótól megszabadulni, jelenleg 69 kg a súlyom. Elkezdtem a kenyeret, édességet elhagyni, Norbi lisztet, tésztát használok. Réka tornára kezdtem mozogni. Először csak 15 percet bírtam, ma már 60-90 percet is megcsinálok. Nagyon köszönöm és hálás vagyok nektek! Ny. Bori"

Olvass még több inspiráló fogyástörténetet:

Ezek is érdekelhetnek

Friss