Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így fogyott közel 30 kilót Nikolett

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Nikolett története, aki Schobert Norbi módszerének segítségével közel 30 kilótól szabadult meg.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Csilla történetét ismerhettük meg, aki 100 kilósan elégelte meg addigi életmódját, és a diétának és a mozgásnak köszönhetően több, mint 30 kilót fogyott. Előző héten pedig Evelint mutattuk be, aki elszántságának és kitartásának köszönhetően 35 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Nikolett története aki Schobert Norbi módszerének segítségével közel 30 kilótól szabadult meg.

"Kedves Norbi! Nagyon sokszor álltam neki kisebb diétáknak, de sajnos mindig feladtam. 2021 februárjában a legjobb barátnőm letöltött egy tornázos alkalmazást, ami nagyon megtetszett, és úgy döntöttem, én is végigcsinálom. Letettem a cukros üdítőket, és péksütik helyett egészségesen kezdtem el táplálkozni. Az alkalmazásban 3x1 hónapos programok voltak, és bár az elején nagyon nehéz volt, de végigcsináltam. Ekkor már nagyon látványos volt a fogyás, és ezután találtam rá a termékeidet. A termékeid elindítottak a helyes úton, és megtanított arra, hogy lehet finomat enni egészséges módon. Az első kép 2021 februárjában készült, ekkor 80 kg voltam, a másik kettő 2021 novemberében, amikor már 51 kg voltam. Köszönöm nektek, és sose adjátok fel!"


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss