Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: ennek köszönheti 16 kilós fogyását Mónika

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Mónika története, aki 16 kilót fogyott a súlyzós edzéseknek és az update termékeknek köszönhetően.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Lili történetét ismerhettétek meg, aki elképesztő eredményt ért el: összesen 65 kilót fogyott.

Előző héten pedig a 46 éves Zsókát mutattuk be, aki 3 gyermek után döntötte el, ez nem mehet így tovább. Rátalált az update keto menüre, és megtanulta, miből, mennyit ehet. Ennek meg is lett az eredménye: megszabadult 20 kilótól.

Most pedig következzen a Mónika története, aki közel 40 évesen 16 kilótól szabadult meg a súlyzós edzéseknek és az update termékeknek köszönhetően.

"Sziasztok! Balla Mónika vagyok, Gyömrőn élek a családommal, 40 éves leszek, 172 cm vagyok és 62,5 kg. Tavaly júniusban kezdem fogyasztani az update termékekeket. 78,5 kg-ról indítottam, mellette elkezdtem edzőterembe járni, súlyzós edzéseket végezni. Eddig 16 kg-tól szabadultam meg, amit tartok is fél éve. Rengeteg izom jött rám! Igen, lehet izmosodni szenhidrátcsökkentve is! Ilyen jól rég nem éreztem magam a bőrömben. Köszönöm nektek!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss