Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: másfél év alatt 30 kilót dobott le a 26 éves Patrícia

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Patrícia története, aki 26 évesen ízületi fájdalmai miatt vágott bele az életmódváltásba. Kitartásának és akaraterejének pedig meg is lett a gyümölcse: másfél év alatt 30 kilótól szabadult meg.

„Van az a pont, amikor már nem csak azért kezdesz el fogyókúrázni, mert jön a bikiniszezon vagy épp feljött pár plusz kiló. Ez a fogyókúra” - kezdi történetét Sárközi Patrícia, akinél gyerekként ízületi gyulladásos autoimmun betegséget diagnosztizáltak az orvosok, amit nem lehet gyógyítani. 

„Egész eddigi életemben problémám volt a súlyommal a helytelen táplálkozás és mozgásszegény életmód miatt, a 158 cm-es magasságom okán pedig ez még inkább észrevehető volt. A pontot az i-re pedig az tette fel, amikor már a munkahelyemen sem tudtam ellátni a feladataimat, sőt, járni sem tudtam, annyira fájtak az ízületeim.”

A döntés

Az orvosok csak fiatal kora miatt nem műtötték meg a csípőjét, de mivel olyan rossz állapotban voltak az ízületei, azt mondták, barátkozzon meg a gondolattal, hogy csípő és térd protézise is lesz majd a jövőben. „26 évesen ilyen szomorú kilátásokkal ezt nem hagyhattam" - meséli Patrícia. Ezért döntött, és elkezdett odafigyelni a táplálkozására, valamint amennyire a beszűkült mozgása engedte, elkezdte folyamatosan beépíteni az életébe a rendszeres sportolást is.

„Nehéz időszakon mentem keresztül, de elkezdtem, belevágtam és minden fájdalmam ellenére kitartóan küzdöttem a célomért, ami nem más, mint egy egészséges élet és gondtalan mozgás.Teljesen megváltoztattam az étkezési szokásaimat. Na ez az életmódváltás."

A siker kulcsa

„Norbi Update termékei a mai napig remekül pótolják mindazt, ami tiltólistás, így nincs hiányérzetem és bűntudat nélkül ehetek, ha megkívánok valamit." Bár Patrícia szerint tény, hogy nagyrészt a táplálkozáson múlik a fogyás, a mozgás is rengeteget számít. „Rubint Réka egy csodanő, végig mentorál(t), neki és Norbinak, a családomnak, az akaraterőmnek és a kitartásomnak köszönhetően sikerült leadnom másfél év alatt 30 kilót. Messze még a cél, szeretnék szálkásodni és definiáltabb izomzatot elérni, de ez már csak idő kérdése."

MÉG TÖBB FOGYÁSSZTORIT ÉS DIÉTÁS RECEPTET TALÁLSZ A MINDMEGETTE, MÉGIS FOGYOTT ROVATBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss